T.C Milli Eğitim Bakanlığı Özel Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
Anasayfa   Okulumuz   Haber Duyuru   Atatürk Köşesi   Foto Galeri   Video Galeri   Ziyaretçi Defteri   İletişim
 BASINDA BİZ

ABDULKADİR KARAASLAN - 10/D

Diğer Başarılı öğrencilerimizin listesi için tıklayınız

Özel Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açıldı

Sakarya’da özel sağlık meslek liselerine bir yenisi daha eklendi. Türkiye’de birçok üniversite mezunu iş bulmakta sıkıntı yaşarken, Sağlık Meslek Liselerinden mezun olan öğrenciler, yüksek ücretlerle işe başlıyorlar.

Kamuoyunda iş garantili meslek lisesi olarak dikkati çeken Sağlık Meslek Liselerine talep artınca, Sakarya’da özel sağlık meslek liselerine bir yenisi daha eklendi.EHDA Eğitim Kurumları tarafından Özel Marifet Meslek Lisesi bünyesinde hizmete açılan Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Hemşirelik ve Anastezi bölümleri, Kız Meslek Lisesi’nde ise Çocuk Gelişimi bölümü bulunuyor.

Erenler Yeşiltepe Mahallesi’nde Özel Marifet Meslek Lisesi adıyla eğitime açılan okulun müdürü Taşkın Esmer, Türkiye’nin birçok ilinde okulları bulunan EHDA Eğitim Kurumlarının Sakarya’da okul öncesinden ilköğretime ve liseye kadar birçok okulu bulunduğunu belirterek, bu eğitim yuvalarına özel sağlık meslek lisesi ve kız meslek lisesinin de eklendiğini söyledi.

Yeni açılan sağlık meslek lisesine sınırlı sayıda kontenjan bulunduğunu belirten okul müdürü Taşkın Esmer, kayıtların devam ettiğini söyledi. EHDA Eğitim Kurumları’na bağlı olarak ilimizde; Altın Çocuk Anaokulu, Neva İlköğretim Okulu, Kerime Hatun Lisesi, Mefkure Dersaneleri ve son olarak Özel Marifet Meslek Lisesi yer alıyor.

Sağlık Köşesi

9/C SINIFI