Eğitimde, Sanatta, Sporda Başarının Adresi

Mucizeler-Destanlar-Müjdeler

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programı

Mucizeler-Destanlar-Müjdeler

Özel Marifet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak düzenlediğimiz konferansımıza konuşmacı olarak Sakarya’nın değerli öğretmenlerinden Eğitimci-Yazar Menderes DAŞKIRAN katıldı. Özel Neva Okulları konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde öğrencilerimizde 15 Temmuz şuurunu canlı tutmak ve vatan sevgisinin önemini gelecek nesillere aktarmak istedik.

Konuşmasına Osmanlı döneminde yaşanan darbelerden kısa bir özet yaparak başlayan Menderes DAŞKIRAN hocamız günümüze kadar yaşanan demokrasi kesintilerine değinerek 15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşananları da öğrencilerimize aktardı.

Eğitimci-Yazar Menderes DAŞKIRAN konuşmasının sonunda 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylardan 16 adet mucize-destan ve müjdeyi etkinliğimize katılan misafirlerimizle paylaştı.  Yapılan duaların ardından okul müdürü Enver URAL günün anısına Menderes DAŞKIRAN’a plaket takdim etti.

Vatan uğruna Şehit olan Tüm Şühedanın Ruhları Şad Olsun. Amin…