Eğitimde, Sanatta, Sporda Başarının Adresi

Hizmet Ufkumuz

Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak kuruluşumuzdan bugüne insanı merkeze alan eğitim anlayışımız ile değişim ve dönüşümü çok hızlı olan öğrencilerimizin,  irade sahibi, mesleğini severek yapan,  saygı ve hoşgörü çerçevesinde yetişmelerine katkı sağlamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz.

İlmin, kendini bilmek olduğunu keşfedebilme marifetini gösterebilecek gençleri tüm bilgi ve birikimimiz ile eğitip hayata hazırlamak gayesi ile yolumuza devam ediyoruz.
            Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesine emanet edilen gençlerimizin
 »Zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin bir gençlik...» olmaları en büyük arzumuz ve hedefimizdir.
          Yapılan akademik çalışmaların ve etkinliklerin amacı gençlerimizin, Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi: «"Zaman bendedir ve mekân bana emanettir! " şuurunda bir gençlik... Olmaları içindir.
          Öğrencilerimizin, çağın gereksinimlerini geçmiş ile harmanlayıp, Mesleğinin erbabı, kültürel değerlerine sahip çıkan, akademik başarısı yüksek, inceleyen araştıran, sorumluluk sahibi “MARİFETLİ” bir eğitim almaları olmazsa olmaz hedeflerimizdendir.

Enver URAL

Okul Müdürü